Uw gegevens
Stuur na het invullen van dit inschrijvingsformulier een kopie van uw identiteitsbewijs en een recente pasfoto naar ledenadministratie@geel-wit.nl
Contactinformatie
Soort lidmaatschap
 

*) Vanaf 7 jaar kunnen leden die alleen trainingen wil volgen en geen wedstrijden als trainingslid ingeschreven worden. Ze worden dan niet in een team ingedeeld en spelen geen wedstrijden. Smurfen (4-6 jaar) zijn altijd jeugd-lid.  

**) Indien iemand in de laatste 3 jaar lid van een andere voetbalvereniging is geweest en minimaal 12 jaar is moet deze speler het volgende doen:

  1. Overschrijving aanvragen bij de ledenadministratie, ledenadministratie@geel-wit.nl en/of secretaris, secretaris@geel-wit.nl

Voor een overschrijving wordt door s.v. Geel-Wit € 7,50 in rekening gebracht voor noodzakelijke extra administratieve kosten (KNVB)

Contributie-inning

Door het aanmelden (als lid) via dit formulier geeft u s.v. Geel-Wit toestemming contributiegelden, overschrijvingskosten en KNVB-boetes automatisch te incasseren van de door u opgegeven bankrekening.

De hoogte van de contributie en aanvullende informatie over het automatische incasso vindt u op www.geel-wit.nl

Als u Principiële bezwaren heeft tegen het automatisch incasseren dient u vóór aanmelding contact op te nemen met de penningmeester van s.v. Geel-Wit.: penningmeester@geel-wit.nl . De penningmeester heeft de bevoegdheid om in bijzondere gevallen af te wijken van de standaardprocedure.

*Kopie van de aanvraag JSF opsturen naar: s.v. Geel-Wit (t.a.v. ledenaministratie), Van Oosten de Bruijnstraat 66, 2014 VS, Haarlem

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn essentieel voor het goed functioneren van de s.v. Geel-Wit.
Daarom verwachten we van leden en ouders van jeugleden dat ze allemaal hun steentje bijdragen. U kunt hieronder aangeven wat voor soort vrijwilligerswerk u wilt doen.

Binnen twee weken na aanmelding neemt een vrijwilliger van Geel-Wit contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Kantinedienst

Alle leden (dit geldt ook voor ouders van jeugdleden) zijn verplicht 1 keer per seizoen kantinedienst te draaien. De diensten worden door de elftalleiders/coördinatoren ingedeeld.  

We bedanken u voor de aanmelding en hopen dat u het naar uw zin zult hebben bij onze vereniging. Als u nog vragen, opmerkingen of suggesties heeft m.b.t. de aanmelding of Geel-Wit kunt u die hieronder kwijt.  

De ledenadministratie zal deze aanmelding binnen 1 week via de mail bevestigen. Als u over één week nog niets heeft vernomen van Geel-Wit, kunt u contact opnemen met de secretaris van s.v. Geel-Wit via info@geel-wit.nl