S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Grote clubactie 2016
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Grote clubactie 2016

 

Scoort jouw team het meest voor de club?  

Vandaag 1 oktober begint de grote club actie en natuurlijk doet Geel-Wit daar ook aan mee. Wij als JC van Geel Wit hebben nog veel wensen ter verbetering de club, de jeugd, website, kantine, opzetten meidenvoetbal, nieuw kunstgrasveld  enz. Daarom zijn alle extra inkomsten hard nodig. 

De lotenboekjes worden afgegeven bij het wedstrijdsecretariaat door Wanda Smith en Chantal Bout. Iedere leider moet voorafgaand aan zijn/haar wedstrijd even bij het wedstrijdsecretariaat binnenlopen en deze boekjes ophalen. 

Ieder lid krijgt een boekje en het is de bedoeling om per speler zoveel mogelijk loten te verkopen! In vergelijking met voorgaande jaren is er wel wat gewijzigd voor de jeugdspelers! Voorheen werd er een leuke prijs gegeven aan de drie beste lotenverkopers, nu is dat aan de drie beste teams!! 

Zorg er dus voor dat je als team zo veel mogelijk boekjes/loten verkoopt zodat je met je team een leuke prijs kunt winnen! 

De loten kunnen verkocht worden tot medio november. Bij het wedstrijdsecretariaat komt een box te staan waar de loten kunnen worden ingeleverd, dit kan tot 26 november! De trekking is op 8 december. 

In het wedstrijdsecretariaat hok komt een meter te hangen waarop iedereen kan zien wat de stand van de verkoop is, deze word wekelijks bijgehouden. 

De opbrengst van de grote clubactie komt ten goede aan de jeugd, het jeugdbestuur zal zich de eerstvolgende vergadering gaan buigen over wat er met het opgehaalde bedrag word gedaan. 

Van de verkochte loten gaat er € 2,40 naar de club voor de jeugd

Prijzen vanuit SV Geelwit voor de teams met de meest verkochte loten.

1ste prijs partijtje voetgolf voor het hele team, http://www.spaarnwoudefootgolf.nl/

FootGolf is de combinatie van voetbal en golf, waarbij het de bedoeling is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole zien te krijgen. FootGolfen doe je op de golfbaan, maar in plaats van een golfbal en clubs speel je met een voetbal en je voeten. De FootGolf holes zijn daarbij uiteraard iets groter dan de gewone holes! In Noord-Holland is Spaarnwoude FootGolf de enige baan waar je 18-holes kunt spelen. 

Wilt u een goed beeld van onze FootGolfbaan, kijk dan snel onderstaande aftermovie van de FootGolf Capital Cup 2016! https://youtu.be/X2QwXMt3OYU

2e   prijs kaartjes voor een wedstrijd van Telstar voor het hele team 

3e   prijs patatje met drinken in de geelwit kantine voor het hele team

Prijzen individuele verkoper meeste verkocht bij 20 of meer via de KNVB

  •           Kaartje pretpark Bobbejaanland of Slagharen
  •           Schiphol achter de schermen
  •           65% korting op een Masita artikel in de Masita webshop

 Alle verkopers krijgen een code voor een Pathé thuis film als zij die opvragen via: www.kids.clubactie.nl.

Dan volgt via een mail de code. 

Succes met de verkoop!

 

Wanda en Chantal


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl