S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Jaargang 4 April 2015
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Overlijden John Buis

Helaas hebben wij vernomen dat John Buis is overleden.
John Buis was jaren lang op de Geel-Wit velden te vinden omdat zijn kleinkinderen er speelden.
John kon altijd een geweldige sfeer langs de lijn maken en pepte de spelers altijd leuk op.
Hij floot ook veel wedstrijden voor hun bij de F en E jun en was daarna altijd aanwezig toen ze op groter veld gingen spelen.
Zijn befaamde verslagen waren grandioos die vele ouders nog lang zullen heugen !.
Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe.
Wij zullen hem enorm missen.

Michael Burgstra
Jeugd Voorzitter Geel-Wit

Jeugdnieuws

Bericht van de jeugdvoorzitter

Beste jeugdleden en ouders,

Het seizoen is alweer op zijn eind aan het lopen en het betere weer is ook gelukkig weer in aantocht.
Dit seizoen is tot nu een druk seizoen geweest voor de coördinatoren en het bestuur.

Er waren veel veranderingen en een hoop problemen maar die zijn met vereende krachten opgelost. Helaas schieten er dan wel eens andere dingen bij in, daarom is het zo belangrijk dat u als ouder assisteert bij het fluiten van jeugdwedstrijden of het helpen met organiseren van activiteiten. We merken gelukkig dat deze bereidheid er steeds meer is.
We zijn ons er van bewust dat we niet alles hebben kunnen realiseren wat we willen, maar met samen gaat dat ons de aankomende seizoen zeker lukken.

Geel-Wit groeit bij de jeugd enorm en dat geeft het jeugdbestuur veel plezier en het is prettig om te zien dat ons beleid zijn vruchten afwerpt. We zien zaterdags veel kinderen met heel veel plezier op de club rondlopen.

Dat nu ook de ouders met elkaar op maandag en vrijdag voetballen is natuurlijk geweldig. Dit schept een band en dit is de basis voor een mooie toekomst!

Saamhorigheid en elkaar helpen is belangrijk voor mensen.

Het jeugdbestuur is alweer druk bezig met het samenstellen van de teams voor volgend seizoen en alle dingen die daarvoor verder moeten worden geregeld. 

Ik hoop dat wij met elkaar de club nog veel kunnen geven zodat de jeugd leuke en sportieve uitdagingen kunnen aangaan en wij elkaar kunnen waarderen en positief kunnen aanspreken om de club sterker te maken.

Positieve feedback met een oplossing er bij is beter dan negatieve feedback zonder oplossing.

Ik wens u allen veel plezier toe op en langs de velden de laatste twee maanden van het seizoen.

Michael Burgstra
Jeugd Voorzitter Geel-Wit

parkeren in de buurt

Er hangen sinds kort twee borden over het parkeerbeleid bij Geel-Wit. De ene hangt aan het hek bij binnenkomst, de andere bij de kantineingang. Dit is om de bezoekende clubs te waarschuwen op zaterdag dat er helaas betaald parkeren is in onze buurt. Aan de leiders van ieder elftal te vragen om de bezoekende club te informeren of te wijzen op de borden met de parkeerregels zoals die hier gelden. 

Vrienden toernooi voor de smurfen op zaterdag 30 mei

Wat is er leuker dan samen met je schoolvriendjes of buurkinderen een team te vormen en samen een balletje te trappen? Daarom organiseert  Geel Wit  dit weekend het beroemde vrienden toernooi. Voor de smurfen is dit gewoon ons zaterdagochtend uurtje om 9.00 uur. Neem je dus vriendjes mee! We spelen 4 tegen 4.

De papa’s & mama’s tegen de smurfen op zaterdag 20 juni

Als afsluiter van het seizoen kunnen de ouders tegen de smurfen voetballen! Tijden worden tzt bekend gemaakt. 

Penningmeester gezocht!

Helaas heeft Lex van Aalderen aangegeven dat hij stopt als penningmeester van Geel-Wit. Lex heeft dit de afgelopen anderhalf jaar met veel toewijding gedaan, maar vindt dat zijn affiniteit met voetbal te gering is om zijn werkzaamheden te blijven doen. 

We zijn dus op zoek naar een nieuwe penningmeester!! Mocht u een paar uurtjes per week over hebben en heeft u kennis van financiën, grootboeken, begrotingen etc dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken of u de vacature van het penningmeesterschap van Geel-Wit kan invullen. 

U kunt zich aanmelden via : info@remove-this.geel-wit.nl

Incident VVH Velserbroek B1 - Geel-Wit B1

Onderstaand bericht komt maandag op de site van zowel VVH Velserbroek als Geel-Wit te staan:

   

Beste leden van VVH Velserbroek en s.v. Geel-Wit’20,

Dit bericht sturen wij u namens VVH  en Geel-Wit. Vorige maand heeft er een naar incident plaatsgevonden tijdens de wedstrijd VVH B1 – Geel-Wit B1. Hierbij zijn spelers, leiders en ouders betrokken geweest. De scheidsrechter heeft uiteindelijk de wedstrijd 5 minuten voor het einde gestaakt. De tuchtcommissie van de KNVB heeft inmiddels uitspraak gedaan en beide clubs hebben een boete gehad alsmede een punt in mindering. Daarnaast zijn er enkele spelers die een langdurige schorsing opgelegd hebben gekregen.

Een delegatie van beide besturen zijn afgelopen maandag in gesprek gegaan over dit incident en om de jarenlange goede verstandhouding tussen beide clubs te herstellen. Beide besturen zijn het er over eens dat wat er is gebeurt niet op het voetbalveld thuishoort en keuren dit resoluut af.

Op 18 April spelen beide elftallen weer tegen elkaar en zowel VVH als Geel-Wit rekent op een leuke, sportieve wedstrijd waarbij voetbal gespeeld wordt zoals het hoort, vol passie, inzet, strijd op een juiste manier en met respect naar elkaar.

Namens het bestuur,

Erwin van Lent
Secretaris Geel-Wit

Bouwe Hoekstra
Voorzitter VVH Velserbroek 

Live Voetbal bij Geel-Wit

 

Op de vrijdag en de zondag kunt u bij Geel-Wit de wedstrijden live bekijken van de eredivisie op een groot scherm. U bent van harte welkom om bijvoorbeeld op de vrijdag deze wedstrijden te komen bekijken. Naast deze wedstrijden kunt u ook gezellig een biertje komen drinken of bijvoorbeeld een potje dart spelen.  

 

Meiden gezocht!!!

Het stond laatst nog in de krant, het meidenvoetbal maakt een grote opmars binnen voetballend Nederland. Natuurlijk kan Geel-Wit hierin niet achterblijven!
Er lopen in iedere leeftijdsgroep steeds meer meiden rond en het zou toch mooi wezen wanneer we hier echte meisjesteams van kunnen maken!! We willen dit graag realiseren zodat we aan het begin van het seizoen 2015 - 2016 met één of meerdere meidenteams van start kunnen gaan. 

Dus ouders wanneer u dochter voetbal ook leuk vind, geef haar dan op!!! Jeugdspelers van Geel-Wit, ken je nog meisjes uit je klas die ook graag willen voetballen, heb je nog nichtjes of zusjes die je enthousiast kunt maken, doe dat dan snel en laat ze zich opgeven zodat we in korte tijd ook bij Geel-Wit met heuze meidenteams van start kunnen gaan!!

Scheidsrechters cursus

 

Begin mei wordt er weer een scheidsrechterscursus gehouden, deze is officieel, door de KNVB. De cursus houdt het volgende in:

Cursus leider  Rob Langenberg

Donderdag  7 Mei  a.s. 1e avond  Theorie binnen en buiten  2 a 2.5 uur

Zaterdag     9 Mei   a.s. 2 F.pupillen  wedstrijden fluiten  9.00 uur

Zaterdag     9 Mei   a.s. 2 E.Pupillen wedstrijden fluiten 10.00

Er kunnen 16 a 18 Personen aan deze cursus meedoen. Opgeven bij de jeugdvoorzitter Michael Burgstra via mail: jeugd@remove-this.geel-wit.nl

Trainersstaf

De afgelopen maanden is er weer hard gewerkt om de trainersstaf voor volgend seizoen rond te krijgen. Nog niet alles is gelukt, maar we zijn al behoorlijk op weg. We hebben Ed Keur bereidt gevonden om Hoofd Jeugdopleiding te worden. Ed is al jaren aan de club verbonden en zal nu in deze functie onder andere regelmatig een trainersoverleg plannen, bij gesprekken met de technische commissie en trainers aanwezig zijn en zijn mening geven bij nieuw aan te stellen trainers. De trainers tot nu toe zijn:

 • Senioren Selectie - Rocco de Vos
 • B1-junioren - Pieter Hut
 • C1-Junioren - Ed Keur
 • D1-Pupillen - Nick Boekelaar
 • D2-Pupilen - Theo Rutten
 • E1, E2, E3-pupillen - Paul Leuverman
 • F1, F2, F3-Pupillen - Paul Leuverman
 • Smurfen - Paul Leuverman

Voor de invulling van de lagere elftallen gaan we in gesprek met de trainers die nu ook de trainingen doen bij de lagere teams en zullen er ouders worden benadert.  

Voetballende vaders

De voetballende vaders gaan nog steeds erg lekker op de maandag en vrijdag. Wanneer het u leuk lijkt kunt u zich natuurlijk ookm opgeven bij Michiel rodenstein, coördinator F-pupillen. DE vaders hebben voor het voetballen tot eind augustus een contributie betaald en daarvan zijn twee leuke items gekocht. 

Allereerst is er een tafelvoetbal van gekocht. Deze staat nu een aantal weken en er wordt veel gebruik van gemaakt. Ook de naschoolse opvang profiteert van dit mooie spel. 

Naast deze tafel hebben de voetballende vaders voor alle E- en F-teams keepertenue's gekocht waardoor iedere keeper in elk elftal er mooi en verzorgd bijloopt. Deze tenue's worden aan het einde van het seizoen weer ingeleverd bij Michiel en in het seizoen 2015 - 2016 weer uitgedeeld zodat ze er het hele jaar mooi bijlopen. 

Het 1ste elftal.

Was de tweede sezoenshelft start niet zo goed, de laatste resultaten zijn dat wel. Uit de laatste drie wedstrijden 9 punten waardoor Geel-Wit in de derde periode samen met kampioen BSM op de eerste plek staat. In de ranglijst staat Geel-Wit op de vierde plek met maar één punt minder dan de nummer 2. Kortom de hoop op promotie naar de 4e klasse is zeker nog niet opgegeven en zelfs levendiger dan ooit dit seizoen. 

 Het schema voor de aankomende weken ziet er als volgt uit: 

 • 12 April : Waterloo - Geel-Wit 14:00 uur
 • 19 April : Geel-Wit - De Eland 14:00 uur
 • 26 April : DIOS - Geel-Wit 14:30 uur
 • 03 Mei : Geel-Wit - HYS 14:00 uur

Geel-Wit bestaat 95 jaar!!

Op 1 Mei 2015 bestaat de s.v. Geel-Wit '20 precies 95 jaar. Natuurlijk willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn dan ook van plan om weer wat leuke activiteiten te organiseren!! Achter de schermen wordt er door menigeen dan ook al hard over nagedacht en gewerkt wat er allemaal mogelijk is.  

Voorlopige Data:

 

 • Weekeinden 16/17 mei  toernooi voor de F, E en D-pupillen, op 23 Mei voor de C en B-junioren. 
 • Zondag 31 mei - voetbaltruck van de ING met leuke activiteiten voor de jeugd. Dit zijn spelelementen waarbij de nadruk op voetbal ligt. Er zijn een paar oud-internationals en wellicht een speler van Ajax die het geheel komen ondersteunen.
 • Zaterdag 6 juni - Reünie voor leden/oud-leden vanaf 35 jaar. 

Jeugdtoernooien

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei zijn de jeugdtoernooien bij Geel-Wit voor de F, E en D-pupillen. De tijden van dit toernooi en de poule indelingen zullen snel bekend worden gemaakt. Helaas zijn er door de KNVB nog wat wedstrijden ingelast, er zal worden bekeken of deze naar een andere datum kunnen, bijvoorbeeld in de avond doordeweeks.

Op 23 mei zal het toernooi worden gehouden voor de C- en B-junioren. Geel-Wit heeft een mooi deelnemersveld kunnen regelen waarbij ze zich goed kunnebn meten met hun leeftijdsgenoten van dere clubs. Laten we hopen dat de grootste bekers in onze prijzenkast belanden. 

Nieuwsbrief

Heeft u een leuk verhaal, een mooie actiefoto met onderschrift, een foto van vroeger met een leuk verhaal, dan kunt u dit sturen naar info@remove-this.geel-wit.nl zodat we deze in de volgende nieuwsbrieven kunnen plaatsen. 

Ook voor vragen en op- of aanmerkingen, aan-of afmelden kunt u via dit mailadres terecht. 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl