S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Jaargang 4 Januari 2015
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Voetballende vaders

Beste ouders / verzorgers,

Kriebelt het ook wel eens als je bij Geel-Wit langs de kant staat te kijken? 

Dat komt goed uit, want voor alle ouders die zelf weer eens zin hebben om een balletje te trappen, hebben we nu een prachtig aanbod! 

 • we gaan op maandag 2 maart van start met het spelen van wedstrijden op een half (kunstgras)veld!
 • je hebt de gelegenheid om 2 avonden per week een uur te voetballen (waardoor je ook makkelijk een keer kan overslaan);
 • speelavonden zijn maandag om 20.30 uur en vrijdag om 21.30 uur (later in het seizoen is er meer flexibiliteit);
 • in de zomermaanden kunnen we gewoon doorspelen;
 • het tarief is slechts €50,- voor een half seizoen van 2 maart t/m 31 augustus;
 • het bedrag wat we hiermee binnen halen, komt volledig ten goede aan de jeugdteams van Geel-Wit!
 • dit aanbod is exclusief voor ouders van de jeugdleden van Geel-Wit. We spelen dan ook uitsluitend tegen elkaar.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan voor 16 februari aan per mail (michielrodenstein@remove-this.hotmail.com).

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie
S.V. Geel-Wit '20

Smurfen-ouders bijeenkomst

Beste ouders, 

Het gaat heel goed met onze club. Afgelopen jaar meer dan 100 nieuwe leden erbij.  Geel Wit staat dan ook voor samen gezellig voetballen op het niveau dat bij het kind past.

Veel leden levert logischerwijze meer werk op en er zijn ook zaken bij Geel Wit die nog veel leuker en beter kunnen, alleen daar hebben we dan wel meer helpende handen bij nodig. 

Als ouders van onze nieuwe leden daarom deze uitnodiging om op 5 februari om 20.00 – 21.00 uur langs te komen in de kantine van geel wit en te kijken welke bijdrage bij je past en welke bijdrage jij zou willen leveren. 

Want er zijn tal van zaken waaraan jij je steentje kunt bijdragen: hulptrainer/teamleider/werkgroep oppimpen kantine/sponsorcommissie/ scheidsrechter / jeugdcommissie/ bijdrage aan website/wedstrijdsecretariaat/vriendentoernooi commissie. 

Uitgangspunt: veel mensen maken lichter werk.

Graag zien we je op deze avond verschijnen! Laat even weten of je komt!

Met vriendelijke groet,

Namens, de jeugdcommissie Lennert Böhmer
Tel. mobiel   06 - 22 63 79 72
Smurfen Coordinator /Jeugd commissie Geel Wit 

Bordsponsering

 

U heeft het misschien al gezien, er komen steeds meer borden langs de velden van Geel-Wit en op de muren van de kleedkamers. Er hangen onder andere drie borden van de ING. Deze borden zijn er gekomen doordat Geel-Wit heeft meegedaan met een pitch waarbij de winnaar een goed sponsorcontract kreeg aangeboden en waarbij 15 clubs een co-sponsorschap konden krijgen.

DSOV is uiteindelijk de grote winnaar geworden, maar Geel-Wit heeft wel een co-sponsorschap in de wacht gesleept. Deze overeenkomst met de ING is voor drie jaar.

Naast deze sponsor zijn er nog tal van sponsoren die een bord hebben neergehangen bij Geel-Wit. Cor Luk heeft zich hier voor ingezet en is nog steeds erg druk bezig om het nog voller te krijgen. 

Heeft u interesse om met uw bedrijf Geel-Wit ook te sponsoren middels een bord dan kunt u contact opnemen via info@remove-this.geel-wit.nl.

 

 

Afgelastingen

Het weer zit de laatste weken niet echt mee. Is de winterstop net voorbij, krijgen we regen, wind, sneeuw, gladheid etc etc.. Dit heeft er toe geleid dat het al twee weken op zaterdag is afgelast. Hieronder even in het kort hoe u kunt zien dat het is afgelast:

 

 • Teletekst pagina 603. Op deze pagina moet u kijken naar West 1, B-catagorie. Staat hier een kruis, dan heeft de KNVB het afgelast. De A-catagorie zijn de standaard eerste elftallen.  
 • Wanneer op de website in het wedstrijdschema achter de wedstrijd in het rood afgelast staat, dan gaat de wedstrijd niet door. Het kan zijn dat wedstrijden op het "echte" veld zijn afgelast en de wedstrijden op het kunstgras wel doorgaan. 
 • U krijgt bericht via de What's-App van uw coördinator en/of leider dat het is afgelast.

Wanneer het niet algeheel is afgelast door de KNVB wordt het veld op zaterdagochtend rond half acht gekeurd en komt het zo snel mogelijk op de website te staan. 

Wanneer er een langdurige winterperiode is waarin er niet op de velden kan worden getraind/gevoetbald, dan kunnen we uitwijken naar een gymzaal waarin we in kleine groepen toch nog wat kunnen doen. Wanneer dit het geval is hoort u dit van de jeugdcoördinator. 

 

 

In memoriam Jean Gabriel Eblé

Halverwege januari werd de E5 opgeschikt door het nieuws dat de vader van Oscar plotseling was overleden. Jean was een trouwe supporter van onze E5. Bijna altijd was hij bij de wedstrijden en ook bij de trainingen stond hij met zijn sjekkie langs te lijn. Nooit te beroerd om zijn mening en commentaar te geven over de training, dat de scheids toch wel erg partijdig was of een advies voor de optimale opstelling. Jean hield van voetval en van zijn zoons.

De trainingen en competitie is weer gestart maar het voelt toch nog leeg langs de lijn.

We wensen Gerda, Tobias en onze Oscar veel sterkte de komende periode.

Adieu Jean!

 

Namens alle ouders van de E5.

Het 1ste elftal.

De winterstop is eindelijk voorbij voor Rocco en zijn mannen, zondag mogen ze weer aan de bak. Ze hebben in de winterstop een paar goede oefenwedstrijden gespeeld, ze kunnen dus vol vertrouwen de tweede seizoenshelft in. Het schema voor de aankomende weken ziet er als volgt uit: 

 • 8 februari : Geel-Wit - OSC 14:00 uur
 • 22 februari : Geel-Wit - BSM 14:00 uur
 • 01 maart : Heemstede - Geel-Wit 14:00 uur
 • 08 maart : Geel-Wit - De Germaan 14:00 uur

Geel-Wit bestaat 95 jaar!!

Op 1 Mei 2015 bestaat de s.v. Geel-Wit '20 precies 95 jaar. Natuurlijk willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn dan ook van plan om weer wat leuke activiteiten te organiseren!! Achter de schermen wordt er door menigeen dan ook al hard over nagedacht en gewerkt wat er allemaal mogelijk is.  

Natuurlijk zal de reünie een onderdeel zijn van de festiviteiten en wat te denken van het jeugdtoernooi, wat door de vele jeugdteams nu wordt verdeeld over twee weekeinden!! 

Wellicht komt er weer een editie van de voetbalquiz, een vriendendag of een ouder-kind toernooi. Ook wordt er gedacht aan een leuke feestavond voor de senioren, oud-leden en ouders van jeugdleden.

Op de website, via facebook en in de nieuwsbrief zult u op de hoogte worden gehouden van het naderend jubileum, hou dit dus goed in de gaten.  

 

Live Voetbal bij Geel-Wit

 

Op de vrijdag en de zondag kunt u bij Geel-Wit de wedstrijden live bekijken van de eredivisie op een groot scherm. U bent van harte welkom om bijvoorbeeld op de vrijdag deze wedstrijden te komen bekijken. Naast deze wedstrijden kunt u ook gezellig een biertje komen drinken of bijvoorbeeld een potje dart spelen.  

 

Nieuwsbrief

Heeft u een leuk verhaal, een mooie actiefoto met onderschrift, een foto van vroeger met een leuk verhaal, dan kunt u dit sturen naar info@remove-this.geel-wit.nl zodat we deze in de volgende nieuwsbrieven kunnen plaatsen. 

Ook voor vragen en op- of aanmerkingen, aan-of afmelden kunt u via dit mailadres terecht. 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl