S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Jaargang 4 Juni 2015
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Reünie zaterdag 6 Juni

 

Reünie

Zaterdag 6 juni 2015 

 Van 17.00 tot ca. 21.00 uur

Geacht oud(er) lid,

Ja, het is voor velen van U alweer 5 jaar geleden dat we met elkaar een grandioze en zeer gezellige reünie hebben gehad.

Dit jaar bestaat de s.v. Geel-Wit 95 jaar en dat gaan we natuurlijk weer vieren met een gezellige reünie. 

In klein comité  is geprobeerd een complete namenlijst te krijgen van alle oud(ere) leden, die een aantal jaren bij Geel-Wit actief zijn geweest, of nog zijn. 

U wordt hierbij uitgenodigd om zaterdag 6 juni van 17.00 tot ca. 21.00 uur, deel te nemen aan de reünie om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een drankje en een hapje herinneringen   op te halen en er weer een onvergetelijke dag van te maken.

Wij zullen zorgen voor voldoende broodjes, hapjes en drankjes.

Om het voetballen voor de actieve leden betaalbaar te houden en de door de overheid opgelegde kosten alsmaar stijgen, vragen wij van U een bijdrage van € 15.00 / pp.

Mocht u oud-Geelwitters ontmoeten en geen uitnodiging hebben ontvangen, meldt dit ons. Wij kunnen ze dan alsnog uitnodigen.

Om te kunnen plannen hoeveel we moeten inslaan, verzoeken wij u vriendelijk even te melden dat u komt en met of zonder partner. Dit kan:

Per mail via hieronder genoemde e-mail adressen,

Per telefoon via hieronder genoemde telefoonnummers,

Ted Heemskerk               heeverco@remove-this.online.nl                   023-533 26 34

Ron Durge                      durge@remove-this.online.nl                         023-524 36 38

Brian v.d. IJssel

Tot ziens op 6 juni 2015

Na 20:45 uur wordt de Champions League finale gespeeld en deze zal op een groot scherm worden uitgezonden bij Geel-Wit. De prijzen voor de drank zullen op dat moment worden aangepast.  

Barmedewerkers gezocht!

Wie helpt ons?


Wij zoeken een aantal ouders voor de kantinecoördinatie op zaterdag.

Wat houdt dit in:

Stel dat zich 4 mensen aanmelden. Dan is een ieder 1 x per 4 weken aan de beurt om op zaterdag bij Geelwit aanwezig te zijn gedurende de openingstijden van de kantine. Het “werk” bestaat o.a. uit: 

·       Openen en sluiten kantine

·        Uitleg geven aan de ouders die kantinedienst hebben

·       Zelf meewerken en toezicht houden

·       Incidenteel overleg met de voorzitter van de kantinecommissie

 

Als u zich aanmeldt heeft u uiteraard ook inspraak in het te verkopen assortiment. 

 

Verder zoeken wij ook nog mensen die het leuk vinden om op de zondag bij toerbeurt een dagdeel kantinedienst te doen.

Heeft u interesse in één van bovenstaande neem dan gerust contact op met Wieneke.  

Via mail: wieneke.vander.mije@gmail.com

 Groetjes Wieneke

Vandaag in de krant!!

Koos Goes, Erelid van Geel-Wit en Ted Heemskerk, erevoortzitter vertellen hun verhaal aan het haarlems Dagblad, lees het in de bijlage!!

 

Quiz

De voetbalquiz stond eigenlijk gepland voor het einde van het seizoen, maar vanwege drukte van de organisatoren hebben we het verschoven naar September. We verachten straks een goed deelnemers veld wat zal bestaan uit:

 

  • Selectiespelers
  • Damesselectie speelsters
  • Overige senioren
  • Voetballende Vaders
  • Trainers
  • Oud-spelers

Hou de mail/nieuwsbrief goed in de gaten, binnenkort meer nieuws!!

 

 

Meiden gezocht!!!

Het stond laatst nog in de krant, het meidenvoetbal maakt een grote opmars binnen voetballend Nederland. Natuurlijk kan Geel-Wit hierin niet achterblijven!
Er lopen in iedere leeftijdsgroep steeds meer meiden rond en het zou toch mooi wezen wanneer we hier echte meisjesteams van kunnen maken!! We willen dit graag realiseren zodat we aan het begin van het seizoen 2015 - 2016 met één of meerdere meidenteams van start kunnen gaan. 

Dus ouders wanneer u dochter voetbal ook leuk vind, geef haar dan op!!! Jeugdspelers van Geel-Wit, ken je nog meisjes uit je klas die ook graag willen voetballen, heb je nog nichtjes of zusjes die je enthousiast kunt maken, doe dat dan snel en laat ze zich opgeven zodat we in korte tijd ook bij Geel-Wit met heuze meidenteams van start kunnen gaan!!

Het 1ste elftal Promoveert naar de vierde klasse

De vierde klasse voor Geel-Wit is een feit!!! Na de eerste wedstrijd in de nacompetitie te hebben gewonnen met 2-5 voldeed een gelijkspel tegen Batavia '90 uit Lelystad. Voorafgaande aan de wedstrijd kregen we van de KNVB te horen dat ook de nummers twee in de competitie zouden promoveren!! De uiteindelijke 3-3 uitslag telde nergens meer voor.

Afgelopen jaren moest Geel-Wit in de vijfde klasse vooral naar Amsterdam en andere uithoeken en wanneer deze ploegen bij ons speelden kwam er vaak niemand mee. We zijn dan ook blij dat we nu weer de onvervalste Haarlemse wedstrijden krijgen en wij zijn er van overtuigd dat Rocco en zijn mannen hierin lekker zullen meedraaien!!  

Elftalindeling

Binnen twee weken zal de nieuwe elftalindeling op de site worden getoond. Het zal natuurlijk eerst een voorlopige elftalindeling zijn. De trainers zijn samen met de coördinatoren druk bezig om iedere speler te analyseren en daarna in te delen in een elftal. 

Damesvoetbal

Het Nederlands dameselftal speelt op dit moment het wereld kampioenschap in Canada. De meeste meiden spelen bij grote clubs in binnen of buitenland. Net als bij het herenteam verwacht de wereld op dit moment ook veel van het damesteam, meiden die spelen bij Bayern Munchen, Twente of Ajax moeten het nu laten zien!!
 

Wanneer dames dit zien krijgen ze zin om ook zelf achter een bal aan te rennen en dat is nou net waar wij als Gel-Wit naar op zoek zijn!!! Dames die zin hebben om op zondag een lekkere wedstrijd te spelen met als inzet de vole winst!!! Drie punten aan het totaal toevoegen om zodoende een kampioenschap of promotie te bewerkstelligen. 

Lijkt dit je ook wat dan kun je een mail sturen naar info@remove-this.geel-wit.nl of de trainer van de dames benaderen , Marcel Kuijper (telefoon + mail op website Geel-Wit). Er is vooral behoefte aan een keeper maar veldspelers zijn natuurlijk ook welkom!!

Begin trainingen seizoen 2015 - 2016

De trainingen voor het seizoen 2015 - 2016 beginnen op maandag 10 Augustus. De tijden hoor je zo snel mogelijk. 

Live Voetbal bij Geel-Wit

 

Op de vrijdag en de zondag kunt u bij Geel-Wit de wedstrijden live bekijken van de eredivisie op een groot scherm. U bent van harte welkom om bijvoorbeeld op de vrijdag deze wedstrijden te komen bekijken. Naast deze wedstrijden kunt u ook gezellig een biertje komen drinken of bijvoorbeeld een potje dart spelen.  

 

Nieuwsbrief

Heeft u een leuk verhaal, een mooie actiefoto met onderschrift, een foto van vroeger met een leuk verhaal, dan kunt u dit sturen naar info@remove-this.geel-wit.nl zodat we deze in de volgende nieuwsbrieven kunnen plaatsen. 

Ook voor vragen en op- of aanmerkingen, aan-of afmelden kunt u via dit mailadres terecht. 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl