S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Jaargang 5 Februari 2016
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Bedankje van Ed Keur

Beste lieve mensen,

Hierbij willen wij graag iedereen bedanken voor de enorme steun en warme belangstelling na Ed zijn herseninfarcten.

Alle kaartjes, bloemen, visites en berichtjes hebben ons en met name Ed natuurlijk, geweldig geholpen en gelukkig gaat het inmiddels met Ed in zijn revalidatie steeds een beetje beter.

Met vriendelijke groet, 

Annemarie en Ed Keur 

Telstar - Jong Ajax

Met 275 jeugdleden/ouders/trainers/bestuursleden zijn we naar de wedstrijd Telstar - Jong Ajax gegaan! Het was werkelijk een geweldige happening. Vak I en K was tot de nok toe gevuld met allemaal Geel-Witters! 

Het was duidelijk dat bij een hoop jeugdleden de voorkeur voor Ajax boven dat van Telstar gold, want telkens wanneer de harde kern van Telstar hun ploeg begon aan te moedigen, waren het de jeugdspelers van Geel-Wit die dit overstemden door hard Ajax te scanderen. 

De wedstrijd was leuk en met een geweldig scoreverloop. Na 30 minuten was het al 2-0 voor Telstar (de 1ste goal was van een prachtige schoonheid), vlak na rust gelijk 3-0 en nadat Ajax wat wissels had toegepast kwam er vanuit de Amsterdammers meer druk op de goal van Telstar. Dit resulteerde in 2 doelpunten (de eerste na een fout van de keeper) waardoor het ineens weer spannend was. Telstar maakte echter aan de illusies van Ajax om nog met een mooi resultaat weg te gaan snel een einde door knap de 4-2 te maken. 

Iedereen heeft een leuke avond gehad, een bedankje aan het jeugdbestuur is hierbij wel op zijn plaats, ze hebben dit perfect geregeld. 

 

Kantine personeel gevraagd!

De kantinecommissie is hard op zoek naar mensen die op zondagmiddag achter de bar willen staan. Het gaat om een paar uur per aantal weken. Je staat altijd met een aantal spelers van de zondagelftallen. 

Aanmelden kan bij Wieneke van der Mije: 06 - 10499968 of wieneke.vandermije@gmail.com

Wanneer we niet mensen kunnen vinden die op zondagmiddag willen staan, zijn we genoodzaakt de kantine te sluiten!!!!

Naast de bardienst die je dan draait kun je ook meedenken in de ontwikkeling van de kantine! Naast het assortiment wat er is, is er ruimte voor bijvoorbeeld  bepaalde andere broodjes, drankjes, koeken, fruit etc etc, het is aan jou hoe je dit invult, natuurlijk in samenspraak met de andere commissieleden. 

Ook kun je de cursus tappen volgen, die andere (zie hieronder) laatst ook hebben gehad. 

Pupil van de week

Tijdens de wedstrijd Geel-Wit 1 - DSK 1 was Mart van de Velden de "pupil van de week". Mart speelt in de E1 en scoort regelmatig geweldige doelpunten. Omdat hij het spannend vond om met de selectie de warming-up te doen, had hij een teammaatje meegenomen. 

Mart heeft bij de wedstrijdbespreking gezeten, de warming-up meegedaan, de aftrap genomen en in de dug-out gezeten tijdens de wedstrijd. Hij heeft ook een mooie bal gekregen. 

Mart heeft een beetje geluk gebracht,Geel-Wit 1 speelde met 2-2 gelijk.  

Trainers

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat we na het wegvallen van een aantal trainers het toch voor elkaar hebben gekregen om voor elke groep een trainer aan te stellen, we zijn hier natuurlijk erg blij mee. 

Het is dan ook mooi dat een groot deel van deze trainers heeft aangegeven dat ze een  trainerscursus willen gaan volgen! Natuurlijk gaat Geel-Wit dat voor ze regelen. 

Doordat deze mensen een cursus gaan doen, kunnen we een groot gedeelte van de trainingen volgend jaar al gaan invullen. Kortom, ook op dit gebied is Geel-Wit bezig om de continuiteit van trainingen te waarborgen met kwalitatief goede trainers. 

Wilt u als ouder ook graag in het trainersvak stappen, dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt zich dan melden bij de jeugdcommissie of bij de technische commissie, gegevens staan op de website. 

Sponsor van de maand

Wij zijn een universeel en onafhankelijk Focwa erkend Autoschade herstel bedrijf in Haarlem met meer dan 46 jaar ervaring.  Specialist op het gebied van autoschade en divers spuitwerk, zoals motoren, scooters, keukens, radiatoren, etc.

Autoschade is zeer vervelend.

Het belemmert u in uw mobiliteit en gaat vaak gepaard met de nodige kosten. Als het u gebeurt is uw auto bij ons in goede handen. Het is onze doelstelling u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen, tegen zo laag mogelijke kosten. Natuurlijk garanderen wij hierbij de hoogste kwaliteit. Uw auto wordt volgens fabrieksnorm en Focwa eisen gerepareerd.

U kunt ervoor kiezen om uw autoschade met gebruikte onderdelen te laten reparen. Hiermee kunt u veel geld besparen. Indien gewenst is er vervangend vervoer Aanwezig , ongeacht type verzekering of de schuldvraag van een ongeluk. Als de verzekering uw eigen risico niet kwijtscheld kunnen wij deze na overleg voor onze rekening nemen. Laat u vooral niet sturen door u verzekeringsadviseur of maatschapij.  

Andere werkzaamheden:

Autoschade Schouten heeft zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden , Heeft u Schade aan scooter of motor dan bent u ook bij ons aan het goede adres .wij repareren valschade`s en deuken in benzinetanks kunstofreparatie`s  etc  , of u wilt u motor of scooter in een bestaande of andere kleur overspuiten . met ons laksysteem van  lechler Autolakken zijn wij in staat om alle motor en scooter kleuren te realiseren. of het nu een Vespa scooter uit 1960 of een nieuwe BMW motor alles is mogelijk .ook meerlaags systemen zijn geen probleem .

Ons industrie spuitwerk mag  gezien worden , heeft u een keuken waar de folie van los zit of de kleur niet meer uit de tijd is .wij kunnen uw keuken herstellen en weer van een nieuwe laklaag voorzien . ook met meubels is zeer veel mogelijk .van een nieuwe laklaag tot aan een nieuwe kleur .de mogelijkheden zijn onbeperkt  

Toernooien

Net als de afgelopen jaren gaat Geel-Wit dit voorjaar weer het eigen jeugdtoernooi organiseren. De toernooiorganisatie is afgelopen week voor het eerst weer bij elkaar gekomen. De data van deze toernooien worden als volgt (onder voorbehoud):

 • 21 Mei 2016 - Ochtend E1 t/m E4
 • 21 Mei 2016 - Middag E5 t/m E9
 • 22 Mei 2016 - F1 t/m F7
 • 28 Mei 2016 - Ochtend D2 + D3
 • 28 Mei 2016 - Middag C2/C3 en C4
 • 29 Mei 2016 - D1/C1 en B1

De leiders die zich willen inschrijven voor andere toernooien moeten dit in overleg doen met Anthony Knol (zie website voor contactgegevens). 

Kantinediensten December

OP de zaterdag staan tegenwoordig de vaste barco√∂rdinatoren samen met de ouders van de diverse elftallen. We kunnen gelukkig melden dat dit goed loopt. De animo onder de ouders om te staan is groot, de leiders regelen dit goed en we zien dan over het algemeen blije gezichten. Het aanbod in de kantine is vergroot door onder andere de nieuwe koelvitrine.

We kunnen voor de zaterdag nog zeker wel wat extra barco√∂rdinatoren gebruiken (aanmelden kan bij Wieneke van der Mije, zie website) want ook hier geld, hoe meer medewerkers hoe minder iedereen hoeft te staan. 

Het rooster voor de aankomende anderhalve maand is als volgt:

Zaterdag

13 Februari 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders F1

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders F2

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders D1

Zaterdag

20 Februari 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders F3

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders F4

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders D2

Zaterdag 

27 Februari 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders F5

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders F6

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders D3


Maart 2016

Zaterdag  

05 Maart 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders E1

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders E2

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders C1

Zaterdag

12 Maart 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders E3

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders E4

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders C2

Vragen/op-aanmerkingen!!

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief:

 1. Iets te vragen hebben
 2. Iets te melden hebben
 3. Een op- of aanmerking hebben
 4. Een leuk nieuwtje hebben wat iedereen binnen Geel-Wit moet weten
 5. Een leuke foto hebben
 6. Iets wat niet hierboven staat, dan....

kunt u dit mailen naar info@remove-this.Geel-Wit.nl.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl