S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Jaargang 5 Januari 2016
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Nieuwjaarsreceptie

 

Op 8 januari was de nieuwjaarsreceptie van Geel-Wit. Voorafgaand hadden Lyanne en Sally, speelster van de dames 1, een toernooi in elkaar gedraaid voor de seniorenelftallen, het damesteam en de voetballende vaders. Er waren 6 teams van ieder 6 spelers en deze speelden allemaal een keer tegen elkaar. Uiteindelijk speelden de beste numers 2 nog een heuze finale. Hieronder het winnende team dat in de finale op zijn "duits" in de allerlaatste seconde de 1-0 scoorde:

vlnr: Tom Zuidberg, Joseph, Luca Ademo, Wesley, Deborah Pennarts, Evert-Jan Malepaard

Na dit toernooi nam in de kantine de jeugdvoorzitter, Michael Burgstra het woord. Hij richtte zich eerst tot Wanda Smith. Wanda heeft jarenlang de scheidsrechters geregeld, sprong en springt regelmatig bij achter de bar en is ook trouw supportster. Ze kreeg van Michael een mooi boeket bloemen, waardering en een groot applaus uit de zaal. 

 

Na deze mooie woorden voor Wanda ging Michael nog even door. Koos Goes werd door Michael naar voren geroepen en hij werd bedankt voor al het vele werk dat hij al jaren voor de club heeft gedaan en nog steeds doet. En ondanks dat hij al veel onderscheidingen heeft gehad konden we Koos toch nog met iets mooi verrassen!! Iedereen weet het hoofdveld en veld twee, maar het voorveld, waar veelvuldig gebruik van word gemaakt, heeft meerdere namen: trapveldje, voorveld, halve trainingsveld, smurfenveld, etc etc. 
Hier moest maar eens verandering in komen vond het jeugdbestuur en men vond dat dit veld moest worden vernoemd naar iemand die ontzettend veel voor de club betekent, vandaar dat er maar één naam mogelijk is:

 Het KOOS GOES VELD

 Uit handen van bestuurslid John de Haas kreeg Henny een mooi boeket bloemen en Koos het bord:

 

 

 

Vluchtelingen & de voetballende vaders

Maandag 04 januari speelde de voetballende vaders tegen de vluchtelingen, die momenteel in de Koepel verblijven. Het werd 3-6 voor de Koepelboys op een druilerige, maar mooie avond bij Geel-Wit.

 

 

Jeugd uitje

Op 12 februari gaan we met een zeer grote groep naar Telstar tegen Jong Ajax. De groep bestaat uit jeugdspelers en ouders. Geel-Wit krijgt een eigen vak en zal laten zien dat ze bij deze wedstrijd aanwezig zijn met spandoeken, banners etc.  

 

Vragen/op-aanmerkingen!!

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief:

 1. Iets te vragen hebben
 2. Iets te melden hebben
 3. Een op- of aanmerking hebben
 4. Een leuk nieuwtje hebben wat iedereen binnen Geel-Wit moet weten
 5. Een leuke foto hebben
 6. Iets wat niet hierboven staat, dan....

kunt u dit mailen naar info@remove-this.Geel-Wit.nl.

Trainerswisselingen!

Het is weer gelukt!! Na het wegvallen van een paar trainers vanwege andere werzaamheden hebben we ook voor de tweede seizoenshelft weer voldoende enthousiaste trainers gevonden om de onstane uren in te vullen.Natuurlijk komt daar ook nog bij dat Ed Keur (hoofd jeugdopleiding en trainer C1) is weggevallen vanwege ziekte.

Afgelopen weken hebben we met een groepje geprobeerd om alles weer rond te krijgen zodat iedereen toch weer lekker kan trainen en we zijn blij dat dit is gelukt. Het nieuwe trainingsschema staat op de website en iedere ouder heeft hierover bericht gekregen. 


Allereerst is er de trainingen van Ed Keur die na zijn hersenbloeding nog niet in staat is om na de winterstop training te geven. Dit word als volgt opgelost

 • Op dinsdag training van Rocco de Vos (hoofdtrainer selectie)
 • Op donderdag training van Anthony Knol

Bij de C2 is Dion Zwart vanwege ander werk opgestapt, zijn training zal worden overgenomen door Jan-Willem Baljet. Let op, in plaats van woensdag vrijdag, word er nu dinsdag/vrijdag getraind

Ook Paul Leuverman kan na de winterstop geen training meer geven, hij heeft een "Taco Mundo" geopend in Amsterdam en zal dit de aankomende maanden vorm moeten gaan geven. Paul zal en kan wel betrokken blijven bij de club.

 • De F3 word op de maandag bij de F1 en F2 gezet en zal door een groep roulerende trainers worden getraind
 • De F1/F2 zal op de woensdag worden getraind door een groep roulerende trainer
 • De F3/F4 zal op woensdag worden getraind door Niels van der Bur
 • De F4 komt op de maandag bij de F5/F6 en F7 en zal worden getraind door Afonso Makuiz
 • Op de woensdag komt de F7 bij de F5 en F6 en zal worden getraind door Afonso Makuiz
 • De E1/E2 zal op de dinsdag worden getraind door Domingo en Mar
 • De E1/E2 zal op de donderdag worden getraind door Stefan Faber (hier zoeken we nog ondersteuning bi
 • De E3 zal op de maandag worden getraind door Rinus Regterink en Lars Dobbe
 • De E3 zal op de woensdag worden getraind door Remco Strijbi
 • De E4/E7 zal op maandag worden getraind door Afonso Makuiz
 • De E4/E7 zal op woensdag worden getraind door Afonso Makuiz
 • De E5/E6 zal op de dinsdag worden getraind door Martijn van der Laaken en Dean Molenaa
 • De E5/E6 zal op donderdag worden getraind door Thieu Mooren en Oskar Verkaai
 • De smurfen zullen op de woensdag worden getraind door Niels van der Burg en Paul Schaaf.

De tijden zijn bij sommige teams ook iets aangepast. Het aangepaste trainingsschema staat nu op de website.

Met vriendelijke groet,

Jeugdbestuur & Technische commissie. 

Sponsor van de maand

Het bedrijf

BasBike Tweewielerservice is een modern en goed geoutilleerde rijwielhersteller waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit als toegevoegde waarde aan onze toch al scherp concurrerende tarieven, zoals u in ons prijsoverzicht kunt zien.

Eveneens is het uitzonderlijk dat u al vanaf 08:30 uur bij ons terecht kunt voor het brengen van u fiets ter reparatie.

Ook kunt u bij ons terecht voor periodiek-onderhoud, een kleine of grote controlebeurt, maar natuurlijk ook voor elke kleine of grote reparatie, waarbij u kunt denken aan het maken van de verlichting, of het spaken van een wiel etc.

Voorts verkopen wij alle fietsbenodigdheden, accessoires, nieuwe fietsen en fietsen die een tweede leven verdienen.

Wij zijn onder ander  dealer van  Cortina, Pointer, Qwic E-Bike’s en Sparta wij kunnen daarvan alle modellen leveren.

Vanaf heden beschikken wij ook over een aantal huur-fietsen met versnellingen en kunt u deze van te voren reserveren via ons telefoon nummer 023-531 22 22. 

Kantine personeel gevraagd!

De kantinecommissie is hard op zoek naar mensen die op zondagmiddag achter de bar willen staan. Het gaat om een paar uur per aantal weken. Je staat altijd met een aantal spelers van de zondagelftallen. 

Aanmelden kan bij Wieneke van der Mije: 06 - 10499968 of wieneke.vandermije@gmail.com

Wanneer we niet mensen kunnen vinden die op zondagmiddag willen staan, zijn we genoodzaakt de kantine te sluiten!!!!

Het "oude" garde toernooi

Afgelopen zaterdag speelde een "oud" eerste team van Geel-Wit mee met het Oude Garde Toernooi. De resultaten waren als volgt:
Geel-Wit - DSS 2-1
Geel-Wit - DCO 1-3
Geel-Wit - DIO 0-4
De wedstrijd om de 11e en 12e plaats ging verloren met 2-1 tegen de Harlem Tigers....
Voor Geel-Wit deden mee: v.l.n.r,:
John de Haas, Anthony Knol, Erwin van Lent, Richard Overdevest, Peter Hofman, Peter van Ombergen, Richard Tol, Evert-Jan Malepaard, Mark van der Klugt, Toni Meloni en als leider Jos van Berkel.

 

Cursus biertappen

Sinds deze zomer is Geel-wit samen met 7 andere clubs overgestapt van Amstel Bier naar Jupiler! De barinstallatie is aangepast, er staan twee grote vaten in het magazijn en het bier smaakt erg goed!

Voor Jupiler was dit nog niet genoeg, ze wilden graag nog een tapcursus geven! Op 15 januari kwam de vertegenwoordiger van Jupiler langs om deze cursus te geven.

 

Hij vertelde o.a. over wat nou het belangrijkste was voor een goed biertje, en dat is dus dat het glas gewoon schoon is! Belangrijk om goed te spoelen, niet in de vaatwas of met spoelglans, dat geeft alleen maar vet, maar met gewoon water en schoonmaakblokjes die geen vet of glansresten achterlaten. 

Links het biertje in een schoon glas, rechts in een vet glas.

Tuurlijk werd ook de historie van Jupiler verteld en hoe groot hun marktaandeel op dit moment is. In Nederland staat Heineken nog altijd bovenaan (46%), maar is Jupiler (23%) een goede tweede. Bavaria is derde en daarna komt Grolsch. 

Ook werd er nog verteld wat het marktaandeel is in de Nederlandse huishoudens!!!??? In Nederland is het dus zo dat het marktaandeel thuis 83% is, geen enkel land heeft dit!

Na deze uitleg mochten we natuurlijk ook zelf tappen en de selectie was een goede testgroep. De selectie mocht elk getapt biertje proeven en beoordelen. Naar hun maatstaven is iedereen geslaagd. 

 

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl