S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Jaargang 5 Maart 2016
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

Toolkit leiders

Op dit moment is het jeugdbestuur bezig om de structuur binnen de club nog beter neer te zetten. Denk daarbij aan voldoende jeugdbestuursleden, een jeugdplan, een goede jeugdopleiding etc etc. 

In dat kader hebben de afgelopen maand de leiders van de F-elftallen als eerste een toolkit gekregen. Hierin staan de belangrijkste punten hoe en wat een leider moet doen/weten. Hierin staat dus o.a. wat een leider moet regelen, hoe hij een team coached, hoe hij omgaat met conflictsituaties, hoe hij omgaat met ouders die te duidelijk in verkeerde bewoordingen langs de lijn staan om hun kind aan te moedigen en nog veel meer. 

Deze toolkit word nu ook uitgewerkt voor de E en D-pupillen leiders. Daarna volgen de toolkits voor de C-B en A-junioren leiders. 

Geel-Witters in het nieuws!

De afgelopen maand stonden er twee Geel-Witters in het blad Libero, wat maandelijks in de kantine ligt. Allereerst was er Koos Goes vanwege zijn eigen "Koos Goes veld". 

Ook aandacht in de Libero voor één van de spitsen van Geel-wit, Antonio Meloni, die in de jaren '80 en '90 een groot aandeel had in promotie van het eerste elftal naar de derde en zelfs tweede klasse. Hij mocht voor Libero zijn favoriete elftal samenstellen, zie hieronder:

 

 

 

 

Pupil van de week

De afgelopen maand hebben we bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal van Geel-Wit weer de "pupil van de week" gehad. 

Bij de wedstrijd tussen Geel-Wit en Terrasvogels, helaas een onnodig 3-4 verlies, was dit Kaiiilo van Schagen. Kaiiilo speelt in de F3 en staat met zijn team op een nette 4e plaats. 

 

Bij de wedstrijd tussen Geel-Wit en BSM, dat ook door Geel-Wit werd verloren, nu met 1-3, was Max van Lent de "Pupil van de week". 
Max speelt in de E8 en staat daar spits. Zijn team staat ook op de 4e plaats.  

 

Kantine personeel gevraagd!

De kantinecommissie is hard op zoek naar mensen die op zondagmiddag achter de bar willen staan. Het gaat om een paar uur per aantal weken. Je staat altijd met een aantal spelers van de zondagelftallen. 

Aanmelden kan bij Wieneke van der Mije: 06 - 10499968 of wieneke.vandermije@gmail.com

Wanneer we niet mensen kunnen vinden die op zondagmiddag willen staan, zijn we genoodzaakt de kantine te sluiten!!!!

Naast de bardienst die je dan draait kun je ook meedenken in de ontwikkeling van de kantine! Naast het assortiment wat er is, is er ruimte voor bijvoorbeeld  bepaalde andere broodjes, drankjes, koeken, fruit etc etc, het is aan jou hoe je dit invult, natuurlijk in samenspraak met de andere commissieleden. 

Ook kun je de cursus tappen volgen, die andere (zie hieronder) laatst ook hebben gehad. 

Vragen/op-aanmerkingen!!

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief:

 1. Iets te vragen hebben
 2. Iets te melden hebben
 3. Een op- of aanmerking hebben
 4. Een leuk nieuwtje hebben wat iedereen binnen Geel-Wit moet weten
 5. Een leuke foto hebben
 6. Iets wat niet hierboven staat, dan....

kunt u dit mailen naar info@remove-this.Geel-Wit.nl.

Trainers

Geel-Wit is blij te kunnen melden dat ook het volgend seizoen de selectie in handen is van trainer Rocco de Vos.

In zijn eerste jaar leidde hij het eerste elftal terug naar de vierde klasse waarin het dit jaar moeizaam gaat. Natuurlijk hopen we en doet de selectie er alles aan om niet te degraderen. Een moeilijke opgave omdat de onderste twee rechtstreeks degraderen en de nummer drie en vier van onderen een nacompetitie moeten spelen voor lijfsbehoud.  

Volgend seizoen word Rocco geassisteerd door John van der Meer. John is vroeger al jeugdtrainer van Geel-Wit geweest en kent de club goed. 

John de Haas die de afgelopen jaren de assistent trainer en verzorger was, gaat zich volledig bezighouden met zijn taak als verzorger. 

7 x 7 toernooi

Op 21 mei, na het toernooi voor de E-jeugd word er een 7 x 7 toernooi georganiseerd. Voor dit toernooi zijn inmiddels een 8-tal teams uitgenodigd. Het zijn teams die een band hebben met Geel-Wit (bijvoorbeeld doordat er oud speler in het team zitten), nu of in het verleden. 

Een paar teams die zijn uitgenodigd zijn: "oud"geel-wit zaalvoetbal 1, voetballende vaders, EDO, Geel-Wit dames, United Davo. 

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 16:30 uur : aanvang toernooi
 • 19:00 uur : einde toernooi
 • 19:30 uur : hapje eten
 • 20:00 uur : zanger

Naast de deelnemende teams hopen we op veel toeschouwers, zowel tijdens als na het toernooi. 

Sponsor van de maand

Welkom bij Berkenrode Assurantiën!

Vrijwel dagelijks bent u, zowel privé als zakelijk, aangewezen op adviezen en raadgeving van anderen.
Met name als het gaat om verzekeringen, pensioenen en andere financiële diensten.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van particuliere -  bedrijfs en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële diensten. Samen met u kunnen wij een inventarisatie maken van de risico’s waar u mee te maken heeft en u adviseren welke producten, naar ons oordeel, het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappij waar u via onze bemiddeling verzekeringen onderbrengt.

Scheidsrechters

Op 25 maart speelt het Nederlands elftal een oefenwedstrijd tegen Frankrijk in de arena. Onze scheidsrechterscoördinator Sander stromeijer heeft alle scheidsrechters uitgenodigd om naar deze wedstrijd toe te gaan om ze te bedanken voor de vele wedstrijden die ze al hebben gefloten en nog gaan fluiten dit seizoen. 

We hopen voor ze dat ze een mooie wedstrijd zien en een leuke avond hebben, ze hebben het verdiend. 

Toernooien

Net als de afgelopen jaren gaat Geel-Wit dit voorjaar weer het eigen jeugdtoernooi organiseren. De toernooiorganisatie is druk bezig om alles te regelen. De data van deze toernooien worden als volgt (onder voorbehoud):

 • 21 Mei 2016 - Ochtend E1 t/m E4
 • 21 Mei 2016 - Middag E5 t/m E9
 • 22 Mei 2016 - F1 t/m F7
 • 28 Mei 2016 - Ochtend D2 + D3
 • 28 Mei 2016 - Middag C2/C3 en C4
 • 29 Mei 2016 - D1/C1 en B1

De leiders die zich willen inschrijven voor andere toernooien moeten dit in overleg doen met Anthony Knol (zie website voor contactgegevens). 

Jeugd Info

 • Het jeugdbestuur en de technische commissie zijn druk bezig om de trainers voor volgend seizoen vast te leggen. We hopen in de volgende nieuwsbrief hier meer over te melden. 
 • Ed Keur die afgelopen jaar de trainer was van de C1 en hoofd jeugdopleidingen herstelt gelukkig goed van zijn herseninfarct. Ed zal volgend seizoen weer een elftal onder zijn hoede nemen. De taak, hoofd jeugdopleiding, zal hij niet meer vervullen.
 • Het jeugdbestuur en de technische commissie is al bijna rond met een nieuw hoofd jeugdopleiding. We hopen hem in de volgende nieuwsbrief te introduceren. 
 • Er zijn al weer wat nieuwe ouders die aan het bekijken zijn of ze zitting in de jeugdcommissie willen nemen. Dit is natuurlijk perfect, op deze manier kan het jeugdbestuur nog beter en sneller zijn plannen uitwerken.  

Meisjesvoetbal

Het meidenvoetbal is in opkomst in Nederland en Geel-Wit wil daar natuurlijk aan meedoen. Bij onze D en C -junioren hebben we nu een aantal meiden lopen, maar nog niet genoeg om een elftal mee te beginnen. Weet je dus meiden van 11, 12 en 13 jaar (andere leeftijden zijn natuurlijk ook welkom!!) of ben je een meisje van deze leeftijd, meld je aan en kom gezellig bij Geel-Wit voetballen!! 

Voor informatie kun je terecht bij: info@geel-wit.nl

Kantinediensten maart - april

OP de zaterdag staan tegenwoordig de vaste barcoördinatoren samen met de ouders van de diverse elftallen. We kunnen gelukkig melden dat dit goed loopt. De animo onder de ouders om te staan is groot, de leiders regelen dit goed en we zien dan over het algemeen blije gezichten. Het aanbod in de kantine is vergroot door onder andere de nieuwe koelvitrine.

We kunnen voor de zaterdag nog zeker wel wat extra barcoördinatoren gebruiken (aanmelden kan bij Wieneke van der Mije, zie website) want ook hier geld, hoe meer medewerkers hoe minder iedereen hoeft te staan. 

Het rooster voor de aankomende anderhalve maand is als volgt:

 Maart 2016

Zaterdag

12 Maart 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders E3

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders E4

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders C2

  

Zaterdag

19 Maart 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders E5

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders E6

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders C3

  

Zaterdag 

26 Maart 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders E7

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders E8

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders C4


April 2016

Zaterdag  

02 April 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders E9

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders F1

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders B1

  

Zaterdag

09 April 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders F2

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders F3

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders D1

  

Zaterdag

16 April 2016

Dienst 1

08:30 - 11:30 uur

2 ouders F4

Dienst 2

11:30 - 14:00 uur

2 ouders F5

Dienst 3

14:00 - 17:00 uur

2 ouders D2


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl