S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2017
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

 

reminder!!!    nieuwjaarsreceptie 6 januari 2017   Reminder!!!

Aan de leden, ouders van leden, oud-leden, sponsors en donateurs van s.v. Geel-Wit ‘20

 

Beste L.S.,

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2017!

De feestdagen zijn weer achter de rug, we zitten midden in de winterstop en de trainingen gaan volgende week weer beginnen. Weer een jaar voorbij met wisselende successen van de diverse teams. Handhaving van het tweede in de reserve 1ste klasse is een prima prestatie in tegenstelling tot de degradatie van het eerste elftal naar de 5e klasse. Gelukkig waren er vele jeugdteams die kampioen zijn geworden. 

De jeugd blijft maar groeien en dat is te zien op de zaterdag. Velden lekker vol, vrijwilligers die samen met de zaterdagcoördinator Justin alles regelen, ouders die achter de bar helpen en veel smurfen die onderling lekker een balletje trappen.

We kunnen met de groeiende jeugd, een volledig hoofd en jeugdbestuur, bardienstcoördinatoren, een groeiend aantal bordsponsoren en de grote groep kwalitatief sterke trainers het jaar 2016 positief afsluiten. Natuurlijk zijn er ook dingen niet goed, of minder goed gegaan, maar we moeten toch nog wat te doen hebben in 2017!

Ook qua activiteiten heeft de club niet stilgezeten het afgelopen jaar. Er was weer o.a. een vriendendag, een pietenbingo, met de jeugd een wedstrijd van Telstar bijwonen en natuurlijk het jaarlijkse eigen toernooi.

Wat 2017 ons gaat brengen zal moeten blijken. We hopen dat de meeste teams lekker in hun competitie zullen blijven meedraaien met daarbij misschien wel een aantal kampioenschappen. Natuurlijk zijn de spelvreugde en sportiviteit hierin het belangrijkste.

Kortom er is genoeg om over te praten en daarom wil het bestuur u via deze nieuwsbrief uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie op

 

Vrijdag 06 januari 2017 vanaf 20.00 

in het clubgebouw.

 

We rekenen op jullie aanwezigheid.

 

 

Met vriendelijke groet,
namens het hoofdbestuur,

Erwin van Lent
secretaris  s.v.Geel-Wit'20


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl