S.V. Geel-Wit - Nieuwsbrief Nieuwjaarsreceptie 8 januari 2016
Sportvereniging Geel - Wit van Oosten de Bruynstraat 66
2014 VS Haarlem
Tel. Clubgebouw 532 34 00
www.geel-wit.nl
info@geel-wit.nl

 

nieuwjaarsreceptie 8 januari 2016

Aan de leden, ouders van leden, oud-leden, sponsors en donateurs van s.v. Geel-Wit ‘20

 

Beste L.S.,

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2016!

De feestdagen zijn weer achter de rug, we zitten midden in de winterstop en de trainingen gaan volgende week weer beginnen. Weer een jaar voorbij met wisselende successen van de diverse teams. Het kampioenschap van het tweede, dat daardoor promoveerde naar de reserve 1ste klasse is natuurlijk geweldig, maar ook de propmotie van het eerste elftal naar de vierde klasse! Tevens waren er vele jeugdteams die kampioen zijn geworden. 

De jeugd blijft maar groeien en dat is te zien op de zaterdag. Velden lekker vol, vrijwilligers die samen met de zaterdagcoördinator Justin alles regelen, ouders die achter de bar helpen en zelfs smurfen die onderling een competitie afwerken. 

We kunnen met de groeiende jeugd, een volledig hoofd en jeugdbestuur, bardienstcoördinatoren, de groep voetballende vaders dat in januari 2015 is gestart, een groeiend aantal bordsponsoren en de grote groep kwalitatief sterke trainers het jaar 2015 positief afsluiten. Natuurlijk zijn er ook dingen niet goed, of minder goed gegaan, maar we moeten toch nog wat te doen hebben in 2016!

Ook qua activiteiten heeft de club niet stilgezeten het afgelopen jaar. Er was weer o.a. een vriendendag, een pietenbingo, een vader/kind toernooi, de ING voetbaltruck en de voetbalquiz. Vanwege het 95-jarig bestaan was er o.a. de weer de zeer geslaagde rëunie. Voor de aankomende maanden staan daar nog op de planning o.a. een bowlingavond voor de B-junioren, de wedstrijd Telstar - Jong Ajax waar we met ongeveer 140 jeugdspelers en ouders heengaan en het eigen jeugdtoernooi in Mei. 

Wat 2016 ons gaat brengen zal moeten blijken. We hopen dat de meeste teams lekker in hun competitie zullen blijven meedraaien met daarbij misschien wel een aantal kampioenschappen. Natuurlijk zijn de spelvreugde en sportiviteit hierin het belangrijkste.

Kortom er is genoeg om over te praten en daarom wil het bestuur u via deze nieuwsbrief uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie op

 

Vrijdag 08 januari 2016 vanaf 20.00 

in het clubgebouw.

Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie is er een toernooi voor de seniorenspelers/sters, de voetballende vaders, trainers, leiders. 
Dit toernooitje begint om 19:00 uur, degene die mee willen doen moeten om 18:45 uur aanwezig zijn. 

We rekenen op jullie aanwezigheid bij zowel het toernooitje als de receptie.

 

 

Met vriendelijke groet,
namens het hoofdbestuur,

Erwin van Lent
secretaris  s.v.Geel-Wit'20


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid of sponsor bent van de sportvereniging Geel-Wit '20.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of wijzigt uw emailadres binnenkort
stuur dan een email aan info@geel-wit.nl