•  

  Hoofdtrainer Breedteteams onderbouw

  Sv Geel-Wit ’20 is een stevig groeiende voetbalvereniging en wij verzorgen voor alle kinderen leuke en goede trainingen. Daarom zoeken we enkele enthousiaste hoofdtrainers voor de breedteteams onderbouw.  

  Missie

  Bouwt mee aan een gedegen jeugdopleiding die Geel-Wit als één van de betere Haarlemse voetbalverenigingen neerzet waar alle kinderen met plezier op niveau leren voetballen.

   

  Plaats in de organisatie

  De Hoofdtrainer onderbouw werk nauw samen met onze de Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) Sjoerd Hamann en met de betreffende jeugd coördinator van de betreffende leeftijd lichting. Hij/Zij geeft leiding aan de jeugdige trainers, stagelopers en trainende ouders.

   

  Doel van de functie

  Verzorgt de voorbereiding en leidt als hoofdtrainer 2x week een carrousel training van voor breedte teams van 1 onderbouw lichting. Creëert samen met de andere uitvoerende trainers voor een prettig, veilig sportklimaat. Kan goed communiceren en de visie van Geel-Wit uitdragen met als uitgangspunten positief coachen en ontwikkelingsgericht denken.

   

  Kerntaken

  1. 2 x per week voorbereiden en verzorgen in de rol als Hoofdtrainer van een carrousel training.
  2. Begeleiden en coordinatie van alle Jeugdige trainers(JT-ers), stage lopers en trainende ouders.
  3. Adviseren van teamindeling, scouten en ontwikkelen van talenten in samenwerking met HJO

   

  Werkzaamheden en vergoeding

  • De functie van hoofd trainer vraagt 4 uur per week. Tijdens alle schoolvakantie is er geen training.
  • Geel Wit geeft een vergoeding volgens de trainers vergoeding matrix varierend van 7-15 Euro per uur

   

  Functie

  Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op met Lennert Bohmer via voorzitterjeugd@geel-wit.nl of  via nummer 06-22637972.