• Grote Clubactie Opbrengst

  De grote clubactie is officieel afgelopen.

  Wat een geweldig bedrag hebben we met z’n allen opgehaald.

  Met ruim € 9.000 hebben we ons recordbedrag van € 5.500 van vorig jaar ruimschoots overtroffen. 👏🏻 Een fantastisch resultaat voor Geel-Wit!

  Als club zijn we enorm blij met zo'n prachtig resultaat. De Jeugdcommissie heeft drie concrete doelen benoemd waarin we willen investeren (en al in hebben geïnvesteerd):
  1. Geel-Wit kleding voor jeugdtrainers en coaches (Misschien is het jullie ook al opgevallen dat dit seizoen bijna alle trainers/coaches goed herkenbaar zijn in hun GeelWit trainingspak en/of jas)
  2. Ballen - er worden extra ballen aangeschaft, zodat er voor alle jeugdteams voldoende eigen ballen beschikbaar zijn voor training en warming up.
  3. Trainingsattributen - In overleg met de Hoofd Jeugd Opleidingen (Duncan en Paul) schaffen we een aantal specifieke trainingsmaterialen aan. Denk bijvoorbeeld aan goals, netten, ballenzakken, loopladders, grote en kleine shuttles.

  Dit zijn investeringen waarvan de hele jeugdafdeling plezier heeft, en wat mogelijk gemaakt is door de jeugd. FANTASTISCH!!  Daarom via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor jullie enthousiaste inzet!

  Voor de teams met de meest verkochte loten hebben we de volgende prijzen:
  1e : Met het hele team naar de Conference league wedstrijd AZ-Zrjinski op 30 november!
  2e : Met het hele team naar de Conference league wedstrijdd AZ-Zrjinski op 30 november!
  3e: Voor het hele team een speciale voetbaltraining van een echte AZ trainer!
  4e:  Voor het hele team een patatje met limonade in de kantine!
  5e:  Voor het hele team een patatje met limonade in de kantine!

  De 10 kinderen die individueel de meeste loten verkochten, krijgen ook allemaal een beker/trofee en gratis drankje in de kantine.

  Zie hier onder de uitslagen. Met de winnaars wordt contact opgenomen en zij worden komende zaterdag om 11:00 uur in de Geel-Wit kantine in het zonnetje gezet!