• Instuifmiddagen voor buurtkinderen

  27 apr 2020
 • Sportieve instuifmiddagen bij Geel-Wit (voor kinderen t/m 12 jaar)
  Vanaf 29 april mogen we weer sportactiviteiten houden. In deze tijd met Corona- maatregelen is sporten en bewegen voor iedereen extra belangrijk! Daarom organiseren wij als Geel-Wit drie instuifmiddagen op vrijdag 8, 15 en 22 mei met sportactiviteiten voor jongens en meisjes tot en met 12 jaar (leden en niet-leden). Geef dit door aan je buren, vrienden en vriendinnen! 

  Aanmelden
  De instuifmiddagen vinden plaats op vrijdag 8, 15 en 22 mei van 15.00-16.30. De locatie waar je kind zich kan melden is het Koos Goesveld (voetbalveld voor de kantine van Geel-Wit). Omdat we als organisatie met een beperkt aantal begeleiders zijn, is er een maximum aantal deelnemers. Er mag per lid van 12 of jonger maximaal 1 vriendje of vriendinnetje mee.

  Regels
  We hanteren als Geel-Wit strikt de regels van het RIVM en stemmen onze activiteiten af met de gemeente Haarlem. Belangrijke regels zijn:

  • Kinderen gaan, waar mogelijk, zelf naar deze activiteit. Als dit niet mogelijk is, dan halen en brengen ouders hun kind bij het hek. Ze komen niet op het terrein kijken.
  • Kantines en kleedkamers zijn dicht, dus kinderen nemen zelf water mee en gaan thuis naar het toilet.

  Helpen?
  Wil je ons helpen met de organisatie? Neem dan contact op met de jeugdcommissie;

  - Lennert Bohmer via het mailadres voorzitterjeugd@geel-wit.nl 
  - Sytse Goverts op telefoonnummer 06-48013448.

  We bedanken alvast alle Geel-Wit trainers en ouders die meehelpen om dit voetbalplezier weer mogelijk te maken!

  Jeugdcommissie Geel-Wit

   
   
  Drop here!