• Situatie Hoofdtrainer Geel-Wit

  30 dec 2021
 • Beste leden, ouders van leden, sponsors en oud-leden,

  Afgelopen week is er consternatie ontstaan over de situatie met onze hoofdtrainer Radjin de Haan. Er zijn berichten in de pers gekomen waar wij als bestuur niet blij mee waren.

  Het bestuur vindt het spijtig dat deze berichten in de pers terecht zijn gekomen en begrijpt wanneer dit bij u voor onbegrip en ontevredenheid heeft gezorgd.

  Geel-Wit is juist bezig om een goede naam te verkrijgen in Haarlem en omstreken en daar doen dit soort berichten juist afbraak aan.

  Het bestuur wil u via deze weg graag onze beslissing in deze zaak aan u kenbaar maken en deze is als volgt:

  Er is met Radjin gesproken en we hebben hem medegedeeld dat hij geschorst is voor de tweede seizoenshelft tot aan de uitspraak welke ergens in Juni wordt verwacht.

  We hebben Jeevan de Haan (assistent trainer) bereid gevonden om de tweede seizoenshelft af te maken. Naast Jeevan zal er nog een tweede trainer bijkomen.

  We hopen met bovenstaande maatregelen dat we uw onbegrip en ontevredenheid hebben kunnen wegnemen, het bestuur kijkt met vertrouwen naar de tweede seizoenshelft.

  Mocht u vragen hebben over bovenstaande maatregelen dan kunt u ons altijd contacten of mail naar secretaris@geel-wit.nl.

  Voor straks wenst het bestuur u een fijne jaarwisseling en een sportief 2022.

  Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

  E.B.T. van Lent
  Secretaris Geel-Wit