• Wat een spanning!

  De O11-1 mocht eindelijk eens hopen punten te gaan pakken, want na de betere tegenstander KFC en het debacle in Den Helder, kwam Schagen op bezoek. Met 1 punt uit 2 wedstrijden moest dit een team zijn waar kansen lagen.

  De O11-1 begon zelfs heel goed aan de wedstrijd. Meestal is het overleven de eerste tien minuten, waarna de spelers eindelijk wakker en warm zijn, maar vandaag waren ze meteen scherp. Er was de hele week al veel getraind op kantelmomenten en het nieuwe systeeem van verdedigen en omschakelen bracht meteen kansen in de wedstrijd.

  Jamie kwam na een mooi opgezetten aanval rechts lang zijn mannetje en met een wonderbaarlijk mooie kruizing tussen een stift en een schot met de rechterbuitenzijde van zijn voet, schoot hij de 1-0 binnen. Nog geen 4 minuten later liet Daaf weer eens zien dat hij de kopspecialist is van het team, 2-0 uit een corner, wat goed zeg!
  Schagen liet het er echter niet bij zitten en na wat geklungel in de defensie liepen ze in het 2-e kwart snel terug tot 2-2 en kwamen ze zelfs op 2-3 voorsprong. De tweede helft bracht wind mee. Olivier kwam goed door bij een counter en het geblokte schot werd goed binnengetikt door Jamie, 3-3!
  Nog geen minuut later scoorde Schagen de 3-4, wat kan het snel gaan in deze wedstrijd. Deze stand leek de eidnstand te gaan worden, maar in de laatste knotgekke 5 minuten scoorde Kaiilo met een droog en hard schot de 4-4 binnen. Het gejuich van de toeschouwers was tot in Haarlem Noord te horen. Maar tot ontzetting scoorde Schagen een minuut later de 4-5 binnen.
  Nu was het de beurt aan de bezoekers om uit de dug-out te stormen en te juichen, wat een spanning! Een volgende counter van Olivier was nu wel succesvol afgerond en het thuispubliek werd gek!! 5-5 en nog maar 2 minuten te spelen toen Kaiilo de winnende inschoot, die de eerste 3 punten in deze Hoofdklasse 3E betekende voor de O11-1.

  Klasse gedaan jongens, blijven vechten tot het einde en de kansen optimaal benut, want eerlijk is eerlijk, Schagen verdiende wel een punt.